https://korkusuzhukuk.sirv.com/WP_mshcreativebeta.com/2023/10/hakkimizda-scaled.jpg

Korkusuz & Partners

UZMAN, PROFESYONEL VE DÜRÜST

2011 yılında Av. Mustafa Halit Korkusuz tarafından İstanbul’da kurulan Korkusuz Hukuk Bürosu, tüm Türkiye’de faaliyet göstermekte olup uzun yıllara dayanan deneyim ve uzmanlık ile müvekkillerine yüksek kalitede ve özgün hukuki hizmet sunmaktadır.

Müvekkillerinin hukuki ihtiyaçlarına etkili çözümler ile rehberlik eden ve onları en iyi şekilde temsil eden, bütün bunları yaparken etik ve hukuki değerlere saygılı, karmaşık ve stresli hukuki süreçlerde profesyonellik çerçevesinde sabır, anlayış ve empati sahibi, hukukun gelişen yönlerini takip eden ve bu değişikliklere uyum sağlayan dinamik bir hukuk bürosudur.

Uzmanlık alanları; özel olarak kamulaştırmasız el atmadan/mülkiyet hakkının ihlalinden ve hukuki el atmadan kaynaklanan tazminat davaları ile kamulaştırma bedel tespiti ve tescil davalarıdır. Bu nedenle Gayrimenkul Hukuku, İmar Hukuku, Kira Hukuku ve İcra ve İflas Hukuku çalışma alanlarının önemli bir bölümünü oluşturmaktadır. Ayrıca Hukuki Danışmanlık dışında Arabuluculuk Hizmeti ile de adaletin korunmasına ve sağlanmasına katkıda bulunmaktadır.

Korkusuz Hukuk Bürosunun başarısının ardındaki güç, alanında uzman ve daima motivasyonu yüksek hukukçulardan oluşan ekibinin, sahip olduğu bilgi birikimini taçlandırdığı tecrübe ile sürdürdüğü çalışmalarıdır.

OFİS ADRESİ
Maltepe Mahallesi Avrupa Konutları Kale Ofis Bloğu
No:2/20 Topkapı Zeytinburnu / İstanbul
E-MAIL
bilgi@korkusuzhukuk.com
TELEFON
0(212) 482 32 31
ÇALIŞMA SAATLERİ
P.tesi - Cuma : 09:00 - 18:30
Vekaletname nasıl çıkartılır?

Vekaletname çıkartmak için notere nüfus cüzdanı veya pasaport ile bizzat başvurulmalıdır. Yurt dışında yaşayanlar ise ilgili ülkenin Türk Konsolosluğuna başvurmalıdır. Vekil olması istenen avukatın baro sicil numarası, adresi gibi bilgiler ile birlikte işin niteliğine uygun yetkileri haiz vekalet çıkartılabilir.

Mirasçılık belgesi (veraset ilamı) nasıl alınır?

Mirasçılık belgesi (veraset ilamı) 4721 sayılı Türk Medeni Kanunu’nun 598. maddesinde düzenlediği üzere, sulh hukuk mahkemesinden veya noterlikten temin edilebilir.

Avukat tutmak zorunlu mudur?

Türk Hukukunda kural olarak avukat ile temsil edilme zorunluluğu yoktur. Taraf ehliyeti olan her birey, mahkemelerde kendisini temsil etme hakkına sahiptir. Ancak istisnai olarak belli kanunlarda bu husus zorunlu tutulmuştur.

Hukuki işler ve davalar uzmanlık gerektirmektedir. Zaman, masraf ve hak kaybına uğramamak için bir avukattan hukuki destek alınmalıdır.

Tarafı olduğum bir dava var mı? Nasıl öğrenebilirim?

E-Devlet Adalet Bakanlığı Dava Dosyası Sorgulama ekranından tarafı olduğunuz dosya olup olmadığını, var ise bilgilerini görüntüleyebilirsiniz.

Dava süreci ne kadar sürer?

Buna net bir cevap vermek mümkün değildir. Açılan davanın türüne, mahkemelerin iş yükünün ağırlığına ve kademeli yargılama sistemine göre davanın sonuçlanması değişkenlik göstermektedir.

Sorularıma nasıl cevap alabilirim?

Korkusuz Hukuk Bürosu olarak bizler, size hukuki destek sunmaktan memnuniyet duyacağız. Mesai saatlerimiz (hafta içi 09:00-18:30) içerisinde (0212) 482 32 31 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz. Dilerseniz bilgi@korkusuzhukuk.com adresine mail gönderebilirsiniz.

Korkusuz Hukuk Ailesiyle İletişim Kurun

İLETİŞİM

Kamulaştırmasız el atmadan / mülkiyet hakkının ihlalinden ve hukuki el atmadan kaynaklanan tazminat davaları ile kamulaştırma bedel tespiti ve tescil davaları konusunda uzmanlaşmıştır.

Copyright © KORKUSUZ HUKUK 2023